Vores efterskole: En skole med både rejser, studieture, adventure, outdoor og natur

På vores efterskole i det smukke Midtjylland er der med garanti noget for alle. Det er nemlig en alsidig efterskole, der har mange forskelligartede linjefag, så du kan være helt sikker på at finde noget, der interesserer dig. Officielt er efterskolen en sports- og idrætsefterskole, og fokus er af denne årsag selvsagt på idræt. Det er derfor blandt andet muligt at vælge imellem sportsarter som for eksempel boksning, fitness og fodbold. Efterskolen gør sig dog også i meget mere end bare sport. I kraft af sin smukke placering i det smukke Midtjylland tilbyder sportsefterskolen nemlig også, at du i løbet af dit ophold kan få chancen for at prøve både spændende og anderledes fokusfag, som f.eks. outdoor og adventure.

Er du nærmere den kunstneriske type, kan du i stedet vælge at fokusere på eksempelvis design eller musik Under alle omstændigheder er der i hvert fald ingen tvivl om, at du på vores efterskole i Midtjylland vil få en spændende og berigende oplevelse, uanset hvad du vælger at fokusere på.

Sideløbende med efterskolens undervisning, vil du helt sikkert – også udenfor skoletiden – få et væld af oplevelser. Det sker både i forbindelse med de mange forskellige aktiviteter eleverne imellem, som I selv finder på, men bestemt også på de studieture og rejser, som afholdes af skolen.Det sker både i forbindelse med de studieture og rejser, som afholdes af skolen men helt bestemt også i løbet af skoleugen, når du sammen med dine kammerater finder på forskellige aktiviteter. I din tid på sports- og idrætsefterskolen vores efterskole i Midtjylland, i det smukke Midtjylland vil du nemlig komme af sted på hele to udlandsrejser. Den ene af rejserne går til Norge, og på denne tur får eleverne, der har outdoor som fokusfag, chancen for at sove i den skandinaviske vildmark. Studietur nummer to går derimod til en anden og meget anderledes destination – der er det nemlig en europæisk storby, som I skal opleve! Denne studietur er det tilmed de af efterskolens elever, som har valgt Europalinjen, der kommer til at stå for at tilrettelægge. På Europalinjen har de nemlig fokus på rejser og rejseplanlægning.

Selv hvis du ikke er sportsinteresseret, kan du altså være helt sikker på, at du vil finde flere fag, der interesserer dig!

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>