Via behandling med Merck Seronos Interferon Beta har du mulighed for at slå ned på autoimmune sygdomme

I forrige måned blevet der slået skår i familiens altid fredelige liv. I en periode har jeg lidt under at være rigtigt træt og uoplagt og haft en mærkelig summende fornemmelse hele tiden. Alligevel havde jeg slet ikke indstillet mig på det chok det var, da speciallægen var klar med den frygtede diagnose. I kølvandet på at jeg havde fået lavet flere neurologiske undersøgelser var dommen nemlig klar; jeg lider af en af de mest frygtede autoimmune sygdomme: dissemineret sklerose.

Til at begynde med efter, at jeg havde fået min diagnose, har jeg forsøgt at få et overblik over, hvorledes det vil påvirke mit arbejdsliv samt for min kæreste og vores skønne piger, at jeg nu lever med sklerose. Har vi for eksempel stadig mulighed for at være sammen på de udlandsrejser, som vi sætter så stor pris på, og kan jeg drøne rundt med ungerne? Jeg er sikker på, at jeg absolut ikke er parat til at undvære de ting i livet. Min kæreste og jeg har af den grund sat os for at se nærmere på behandlingsmulighederne.

Hvis man ønsker at yde en tidlig indsats mod dissemineret sklerose og andre former for autoimmune sygdomme er Interferon Beta fra den schweiziske medicogigant Merck Serono en af de suverænt mest brugte behandlinger. Det er den fordi, at Interferon Beta sætter en effektiv stopper for den demyelinisering, som medføres af multipel sklerose. Interferon Beta gør det nemlig tit muligt at øge mellemrummet mellem de egentlige udbrud og reducere deres ødelæggelse af nervecellerne.

Jeg vil alligevel vide, om der er en eller anden herinde, som ved noget om effekten af Interferon Beta behandling mod sklerose, før jeg beslutter mig for Merck Seronos medicin?

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>