Vi kunne godt tænke os at købe et typehus

I Sønderjylland i en lille, idyllisk by opføres der i øjeblikket nogle nye huse, og det bliver det, hedder et typehus. Eftersom at min fyr og mig godt kunne tænke os at flytte fra den lejlighed, vi bor i nu, som ligger i midten af byen, til et hus længere ude på landet, køber vi et af husene. Et lækkert træhus i lærk, endda med have plus terrasse, kommer det til at være.

Lige siden jeg var barn, har jeg drømt om at få et sommerhus, så det er perfekt, at vores nye typehus, ja sågar træhus, kommer til at ligne dette. Området vil sikkert også ligne et sommerhus område, fordi vores fremtidige typehus vil se ud som de andre boliger på vejen. F.eks. vil boligerne få ensartede tage, døre samt vinduer. Jeg længes efter at skulle bo i et træhus uden larm, og hvor man har lidt bedre plads. Derudover vil det blive fantastisk at få en terrasse plus en have, som jo virkelig er nyttig at have, når det bliver varmt. Jeg har længe været ærgerlig over at bo i en lejlighed, idet det er varmt, da jeg er glad for at være ude i naturen. Min kæreste, Rasmus, er allerede startet på at pladre om, at han ej vil slå græs, men jeg tror egentlig, at han ligeledes længes efter at få en have. Jeg skal nok tage mig af blomsterne og den slags. Dét gider min kæreste i hvert fald ikke.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>