Utalligt anvendeligt tilbehør som fx teatersminke

De to piger skal til udklædning i børnehaven i næste uge, dermed skal jeg sy flotte kostumer til dem og erhverve sminke. Jeg er yderst stresset lige for tiden, men hvilken en mor kan sige nej til at sy sine to pigers kostumer? Derfor var jeg på gågaden forleden dag, i begyndelsen i kostumeforretningen, for jeg skulle skaffe noget udstyr, og så i stofforretningen. I kostumebutikken havde de adskillige sjove ting eksempelvis sminke. Bare så jeg kunne få inspiration gloede jeg til at begynde med på kostumer. En masse kostumer havde forretningen, og mange sjove iblandt var der. Jeg reflekterede alvorligt talt over, om jeg skulle spendere penge på nogle, men jeg har jo som sagt lovet mine små tøser, at jeg laver dem selv. Efter det, bevægede jeg mig hen til teatersminke, og ligeledes her havde de yderst mange produkter. Til sidst købte jeg teatersminke for næsten 120 kroner, til gengæld ved jeg, at pigerne bliver ret begejstrede for sminken.

Jeg gik hjem og gik i gang med at sy tøsernes kostumer, da jeg havde valgt noget stof, jeg kunne anvende til kostumerne. De var ellevilde, idet de gennemskuede, at det var prinsesser, som de skulle klædes ud som. Jeg glæder mig til at få dem at se i deres kostumer, idet de er færdiglavede. Jeg lovede faktisk mine to piger at være i børnehaven, når de skal have kostumerne på. Så kan jeg samtidig lige prale med, at jeg har designet prinsessekostumerne.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>