Understøt din artikel med unikke pressebilleder fra en fotograf Århus

Søger du en billedjournalist, der er i stand til at kreere pressebilleder, som taler sit eget tydelige sprog? Vi har i løbet af to årtier raffineret og finpudset en unik fotografisk stil. Stilen er baseret på klassiske stiltræk fra det billedjournalistiske spicet op med et strejf, som fører til, at vores pressebilleder med garanti er i stand til at positivt forundre plus kommunikere unikke fortællinger. Vi bringer dermed billeder med karakter & personlighed.

Spil sammen med en fotograf i Århus med rigelig kompetence

Med uddannelse som freelance fotograf og pressefotografer er vores billedstil fortrinsvist journalistisk. I gennem 20 år har vi imidlertid udvidet vores opgaveportefølje, så vi i dag dertil leverer fotos til en bred vifte af kommunikationsopgaver. Som fotograf Århus tager vi således pressebilleder til en bred vifte fra medier som aviser plus månedsblade til brochurer og web.

En dygtig freelancefotograf og en dygtig billedjournalist, som har dine behov i fokus

Når du har en freelance fotograf fra vores firma, oplever du en smidig partner, der lever sig ind i dine individuelle behov. Afhængigt af hvilke billedtyper, du står og mangler, arbejder vi 100 % i de omgivelser, som vil forårsage et udsøgt udfald. Derfor løser vores pressefotografer både billedordrer i vores fotoatelier plus ude i marken over hele Danmark eller egentlig i resten af verdens mangfoldighed. Billedstilen er mest journalistpræget hos vores billedjournalister. Desuden kan vi give jer informationsbilleder samt fotografier til kommunikations- og marketingopgaver. Vores typiske opgaver kan strække sig fra fotografier til aviser og hjemmesider.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>