Tips til at få fat i de flotteste pallerammer

Har du planer om at installere fine højbede, fordi du ejer en husgrund? Nøjagtigt med hvilken metode, disse bede bør opføres, får du eventuelt problemer med at finde ud af i den situation. Pallerammer betegnes som et enkelt løsningsforslag, jeg har.

Pallerammerne forekommer sig i realiteten meget gode til formålet, men normalt er pallerammer måske ikke lige det, størstedelen plejer at sætte i forbindelse med blomster! Til hurtigere at være i stand til at opmagasinere varer ovenpå normale paller benyttes pallerammer sædvanligvis, plus de er lette snildt at folde sammen, når de ej anvendes. Ved at benytte pallerammer til blomsterbede bliver den mest praktiske fordel, at de er lavet til at kunne stables holdbart ovenpå hinanden, hvilket betyder, at dit højbed reelt kan bygges så højt, du ønsker. En god arbejdshøjde, løfter planterne bort fra forurenet muld, & forhøjer jordvarmen ved urterne, resulterer det i. Dårligt plus ubehandlet træværk bliver pallerammer tit produceret af, hvorfor rammerne ej må røre jordbunden. Man kan i stedet beklæde kontaktfladen med stof.

At de har en funktionel længe er noget andet praktisk ved at bruge pallerammer til at være blomsterbede. Størstedelen tænker måske, at de bliver alt for lille en størrelse, men jeg tænker selv, at de har en rigtig god størrelse til mellemstore køkkenhaver indeholdende blomster og krydderurter.

At man blot skal forsøge sig frem, er vist det mest brugbare tip. Pallerammer er til alt held ej dyre, så dersom man angrer, at man har lavet et urtebed af dem, er det heldigvis ej mange slanter, som blev brugt forgæves.