Til udklædningsfest med tyrolertøj

Min veninde og jeg skal til udklædningsfest på jobbet i næste uge, og hun ville gerne have, at jeg køber vores kostumer, og jeg har især overvejet det charmerende tyrolertøj.

Jeg har meget travlt lige for tiden og har ikke ret meget tid, men udklædningen må jo købes. Netop derfor valgte jeg løsningen med simpelthen at google på kostumer online. Hos kostumebutikkerne på nettet havde de talrige kostumer, men herudover en hel del godt udstyr: hatte, parykker, sminke, masker, et cetera.

Kostumer så jeg på i begyndelsen for at få inspiration. Kostumer i lange baner havde de, og der var mange gode iblandt. Jeg spekulerede sandt at sige på, om det overhovedet var nødvendigt at spendere penge på kostumerne, fordi jeg vel egentlig blot kunne låne nogle af mine venner, men hvem besidder tyroler kostumer? Efterfølgende gik jeg videre til parykker samt masker, og ligeledes her havde de mange produkter. Jeg endte med at købe to tyroler kostumer, masker og desuden parykker med rottehaler.

Efter jeg havde foretaget bestillingen printede jeg billeder ud og jeg hjem til min veninde, for at vise hende vores udklædning. Munter blev hun, da hun blev opmærksom på, at vi skulle være tyroler piger. Jeg glæder mig til at se min veninde og jeg i de tyroler kostumer, jeg har købt. Mit gæt er, at vi kommer til at se morsomme ud i kostumerne. Jeg glæder mig dertil til at se medarbejdernes kostumer. Det bliver helt sikkert en god firmafest. Kostumefester er, uden at vide hvorfor, som regel altid en anelse bedre end normale fester.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>