Tag på højskole

At de ikke bliver helt forberedt til gymnasiet efter folkeskolen, føler mange unge. At de ikke virker voksne nok, eller at de ikke bliver klar over, hvilken retning, de skal søge ind på, kan grunden være. Blive temmelig sundt samt kompetenceudviklende, skal at få noget tid for at modnes og dyrke forskellige interesser. At tage et højskoleophold, vil være den fornuftigste måde, at gøre dette på. Her prøver teenagerne et helt år væk fra sin mor og far, noget der udvikler vækst plus individualitet, samtidig med at man får mulighed for at dyrke andre områder end 9. klasse underviser i.

Hvorvidt det er det, man vil bruge det meste livet på, skal man med et højskoleophold undersøge, og benytte hele året til at udleve denne passion, hvis man f.eks. føler sig interesseret i højskole musik Højskolen har fag til enhver smag, fordi vi både har sammenspil, sangundervisning & undervisning i produktion af musik. Ligeså gælder, hvis din interesse ligger indenfor højskole kunst. Hvad som helst fra billedkunst plus keramik til design samt kostumer, tilbyder vi her på stedet. Højskole journalistik kunnde du også hælde till? Et ophold, hvor du får en smag for fagområdet, kan i den situation virkelig være behjælpeligt med at finde ud af, hvorvidt det er din fremtidige karriere. Højskolerne skaber opmærksomhed på global kommunikation samt debat, som gør dig klar til livet i et moderne samfund.

Der er mange gode højskoler rundt omkring i Danmark. Se f.eks nærmere på Uldum Højskole, som jeg fremhæver fordi de har over 60 forskellige fag at vælge imellem!. Det er mig bekendt den eneste højskole som har så varieret et udbud af fag.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>