Solceller til gunstige priser giver klimavenlig elektricitet

Super solceller, priser der er billige sammen med professionel råd og vejledning – netop det kan vi præsentere. Vi køber solpaneler fra Nordeuropa og sælger i lige linje til slutbrugere. Derfor opstår der nul mellemled til at forhøje priserne, således at vi kan udbyde solfangeranlæg til rimelige og gode priser. Vi handler solpaneler i super kvalitet som yder op til 6.992 KWh per år. Vi har altid tid til at rådføre ift. hvilken slags samt størrelse af solcelleanlæg, der er bedst i det enkelte tilfælde. Herved indkredser vi dertil den mest ideelle solenergi løsning når det gælder solcelleanlæg samt priser til dig og familien.

Med solceller er det muligt at fastholde prisen på el 30 år frem

Ønsker du at stoppe voksende eludgifter samt, at du skænker boligen den mest klimavenlige energilevering? Med et socelleanlæg er du sikker på, at du ikke kontribuerer til CO2-udledning eller belaster vores miljø på anden måde. Vi giver dig en unik chance for at lagre din el på elnettet via Nettoafregningsordningen. Ordningen giver dig faktisk en mulighed for allerede at eje den el, der er behov for de næste mange år, og sådan set kommer husets elmåler til at bevæge sig langsomt, når du producerer mere energi, end du og familien kan anvende.

Med et solcelleanlæg kan du fastlåse din pris på el

Såfremt du udnytter den gratis solenergi med solpaneler, kan du slippe for at lide under stigende elpriser. Man kan tale om tilbagebetalingslængde på en solcelle, men vi vil på en bedre måde sige, at man fastfryser udgiften til strøm på et velkendt og svagere plan de næste mange år. I forlængelse af samme grundide som ved et fastforrentet realkreditlån. Såfremt man vil benytte udtrykket tilbagebetalingstid, nødvendiggør det, at man kender udviklingen af prisen på strøm – som altid vil være hypoteser. Derfor skal du egentlig udelukkende tænke på, at du med solpaneler ej skal lide under stigende elektricitetspriser i mange år fremover.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>