Snarligt får min lejlighed omsider en altan på ny

Hos mine forældre havde lejligheden ustandselig en sydvendt altan. Der er en lang række flotte tillægsord at fortælle i forhold til altaner og lejligheder, fordi det er fundamentet for mange fortrin. Glasåbningen ud mod lejlighedens altan gør frem for alt, at der genereres et større lysindfald i det enkelte rum. For ellers kan 2-værelses lejl. egentlig have en hældning til at blive temmelig mørke. Efterfølgende – i løbet af vinteren er det praktisk at kunne tage de ca. 10 lange skridt ud af ’havedøren’ og på den vildt praktiske altan og derpå bedømme, hvor stor en mængde bukser og trøjer, du har behov for at have på. Det kan man naturligvis have glæde af på alle årets dage. Mest udtalt er altaner selvfølgelig en enorm fordel i de lyse, varme tider, da man netop her kan kaste sig ud i dejlige grillparty’er, plus at da jeg var fem år rådede jeg faktisk også over en lille sandkasse udendørs på den skønne altan. Min far + mor var sådan set lidt nere solbrun sammenlignet med andre folk, hvilket er forventeligt, at mennesker som har lækre altaner eksponeres for noget mere solskin end mennesker, som ej har. Familier som her haver, vil være i endnu højere grad chokoladebrune.

I min familie har vi alle årene haft skønne altaner og faktisk herfor, har det virkelig været hårdt at leve langt fra altaner tilbyddet hjemmet i de to år efter, hvor jeg har været flyttet i egen lejlighed. Oprigtig talt var jeg således rigtig jublende, dengang jeg så et fællesbrev fra bestyrelsen forleden. Herved kommunikerede bestyrelsen, at der skal konstrueres en skøn altan til hver enkelt lejlighed i beboelsen. Jeg har været uden en praktisk altan i lang tid, hvorfor det bliver en fornøjelse at få lavet en stor altan. Den nye altan skal bygges akkurat ud for min pladsbegrænsede stue, og det er jo ideelt. Det forlænger dermed en stue med en rum ude i solen, som der er stærkt brug for. Jeg kommer til at kunne gå ud i den udendørs luft på en skøn altan direkte fra min egen stue. Da jeg har min lejlighed på 5. sal kan jeg nok mærke det som en markant fremgang. Det er altså herfor jeg ej kan begejstres for meget eller egentligt besynge plusserne ved altaner i lejligheder for meget.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>