Skøn kaffe får man kun fra en virkelig god kaffeautomat

Jeg sidder ved en computerskærm dagen lang, og mit arbejde befinder sig i en bank. Jeg er glad for jobbet, men idet jeg tager hjem derfra, der skal jeg faktisk hjem til det andet job – og det er mine 3 børn. Jeg lever i et stort hus sammen med min ægtemand og vores tre fantastiske børn på tre, seks og otte år. Jeg elsker min familie helt op til stjernerne, men det er hårdt at klare både arbejde samt mine børn. Derudover sover jeg ikke så meget om natten, fordi min søn på tre år græder rigtig meget, og derfor må jeg stå op af sengen og få ham til falde i søvn. Dette gør, at jeg for det meste er døsig på jobbet, men heldigvis ejer vi en kaffeautomat, og den kan jeg ikke undvære.

Når jeg er ankommet på arbejde, er det jeg starter med at gøre at løbe hen til kaffeautomaten og lave mig noget kaffe. I tidens løb har vi haft adskillige kaffeautomater, men ikke alle sammen har været ligeså gode som de andre. Den seneste nye kaffeautomat er den bedste vi har ejet, og hermed vil jeg så sige, at en lækker kop kaffe altså kun bliver lavet med en god kaffeautomat som den, vi ejer nu.

Koffein i kaffen hjælper mig med at forblive frisk, men jeg holder virkelig også af smagen ved en udsøgt kop kaffe. Jeg indtager to kopper, hver gang jeg er på job, men hver gang jeg er derhjemme, har jeg ikke tid til det. Jeg ærgrer mig i grunden ret meget, så derfor vil jeg give mig tid til at slubre en kop kaffe, efter jeg er kommet hjem fra arbejde og måske når det er aften. Det er sådan en gode kaffeautomat, vi har ovre på min arbejdsplads, som min kone og jeg har i overvejelserne at få.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>