Skjul blev ofte leget i det nuværende dødsbo

Ulykkeligvis gik min far bort for nogle uger siden. Far var blevet ganske skidt, så jeg vidste egentlig godt, han ikke havde langt igen. Han blev 95 år. Jeg blev dog enormt ked af det, og jeg savner ham meget. Mandag skal familien og jeg tømme fars dødsbo.

Blandede følelser kommer jeg formentlig til at få, når jeg tømmer hans dødsbo. Jeg vil komme til at tænke på en masse lykkelige stunder, og modsat frygter jeg også, at jeg bliver overvældet af større smerte, end den jeg går rundt med nu, når jeg er i fars dødsbo. Min farbror og mig har sludret rigtig meget sammen om det her de sidste par dage, og det lyder til, at vi tilsyneladende føler på samme måde.

Dengang jeg var blevet 5 år gammel, blev mor og far skilt. Jeg boede hos mor, men ofte besøgte jeg min far, og det var simpelthen det bedste! Han var glimrende til at lege, og vi legede tit skjul. Jeg er yderst glad for min fars hus, så det føles underligt, at det så blot er et dødsbo, som skal tømmes. Jeg talte med familien forleden dag og spurgte dem, om jeg eventuelt kunne fritages for at tage ned i min fars dødsbo, men de fortalte, at det ville være bedst, hvis jeg kunne komme med.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>