Så blev jeg tilmeldt et vikarbureau Herning, hvor jeg bor.

Jeg har været arbejdsløs og dermed jobsøgende i godt 1 år, så jeg må springe ud i noget nyt. Så derfor har jeg kontaktet vikarbureau Herning (http://www.temp-team.dk/default.aspx?GroupID=GROUP164&ID=81). Jeg har studeret statskundskab, men der er mange konkurrenter, og jeg er ikke så erfaren. Det kan være, at jobs via et vikarbureau er vejen til, at jeg kan få mere arbejde på cv-et og desuden får et job at stå op til om morgenen. Selvfølgelig er det behageligt ikke at skulle tidligt op på snevejsmorgener, men jeg savner sgu at skulle ud og få arbejdet.

Min søde veninde er tilmeldt hos Vikarbureau Holstebro (http://www.temp-team.dk/default.aspx?GroupID=GROUP165&ID=81), og hun har før været sendt ud gennem Vikarbureau Horsens (http://www.temp-team.dk/default.aspx?GroupID=GROUP166&ID=81). Hun har forklaret mig, at hun ofte skulle ud på virksomheder, når de ansatte var syge, skulle på ferie eller skulle på barsel. Jeg synes, det ville være rart med sådan en barselstjans, hvor du jo kan være samme kontor over længere tid.

Nu har jeg så registreret mig, og nu dukker alle spørgsmålene op: Hvor længe går der, op til at de ringer? Mon det er nok at være registreret hos ét vikarbureau? Hvor mon jeg bliver sendt hen? Hvad kommer jeg til at tjene Og vil jeg kunne lide at være vikar?

Hvis jeg derimod får flere småjobs af f.eks. nogle dages varighed er jeg en kende nervøs for, hvordan jeg takler det med at være et nyt ansigt og komme ind uden at kende virksomheden. Jeg når vel ikke engang at huske navnene på kollegerne, før du er færdig igen. På den anden side kommer jeg til at opleve en hel række forskellige steder, og måske bliver de glade for mig på et sted, så jeg kan fortsætte der…