Rekruttering Horsens – har du overvejet et professionelt rekrutteringsbureau?

Rekruttering Holstebro - http://www.temp-team.dk/Default.aspx?GroupID=GROUP165&ID=81 –

”KRIP Arkitekter er en tegnestue med fart på, og de sidste 8 år er vi groet fra 9 til over 25 medarbejdere. Vi har haft brug for de mest kompetente kolleger, så vi kunne følge med horden af options. Jeg kan i aller højeste grad anbefale dig at benytte et vikarbureau til at hjælpe dig i den forbindelse. Rekrutteringsbureauet kan desuden assistere, hvis du mangler vikarer ved travlhed, sygdom eller ferie”, udtaler chefarkitekt Niels Christoffersen, der har benyttet rekruttering Holstebro.

Rekruttering Herning - http://www.temp-team.dk/Default.aspx?GroupID=GROUP164&ID=81 –

”Hos Holm Industriudvikling A/S har vi mange gange søgt hjælp hos et professionelt bureau til rekruttering Herning. Vi får en seriøs og effektiv hjælp, der er hurtig og finder os den den mest kvalificerede kollega. Vi kommer med et oplæg, og så finder bureauet et udvalg af kandidater, som vi så i fællesskab møder og vurderer. Vi behøver ikke at skulle gnave os igennem stakker af mere eller mindre kvalificerede ansøgninger, og vi får sparring til at beskrive og vælge den rette kandidat. Bureauet ordner helt enkelt det praktiske”, fortæller adm. direktør Jesper Klingt. Rekruttering Herning fandt han simpelthen ved at google ”rekruttering Herning”

Rekruttering Horsens - http://www.temp-team.dk/default.aspx?GroupID=GROUP166&ID=81 –

”Vores samarbejde med et dygtigt bureau har sikret min virksomhed kvalificerede kandidater at vælge mellem, den bedste forretningsudvikling, sparring og rådgivning og sparet os for økonomiske og tidsmæssige konsekvenser ved fejl i rekrutteringerne.

Vi har fået de bedste kolleger gennem flere længere samtaler, omfattende tests og konkret opfølgning efter ansættelsen. Det kunne vi ikke have klaret på egen hånd”, beskriver Anders Louu, direktør i Tislev Management, der ganske enkelt googlede ”rekruttering Horsens” og fandt rekrutteringsbureauet.

Rekruttering Herning, rekruttering Horsens, rekruttering Holstebro – Find jobbet uanset hvor du bor

Er du ledig og behøver noget relevant på CV-et? Så må du overveje at opnå drømmejobbet ved at melde dig til et rekrutteringsbureau. Hos dem kan du muligvis finde tidsbestemte jobs og teste dig selv i diverse ikke så lange ansættelser – eller finde det faste trygge job.