Profilvalsning og bukning af kedelrør samt reparation af bukkeværktøj

Bukning af for eksempel tyndvæggede rør er blevet en populær alternativ rørbearbejdningsproces i forhold til traditionelle svejsede rør. Med bukning af rør kan man imidlertid ikke blot gøre udgifterne til køb af rør meget mindre. Ifald I gør brug af bukkede rør i jeres produktionsvirksomhed, kan det oftest lade sig gøre at sikre en individuelt tilrettet løsning med en flottere finish. Dertil er bukkede rør meget lettere at gøre rene og vejer mindre.

Hvis I træffer et valg om at bruge os som leverandør af rørbukning samt anden rørbearbejdning, garanterer vi, at jeres rørbukninger bliver bukket med baggrund i jeres behov. Som virksomhed råder vi nemlig ikke kun over flere af Skandinaviens bedste specialister ift. rørbukning og rørbearbejdning. I vores eget produktionsværksted, fremstiller vi desuden meget af det kvalitets bukkeværktøj plus alle de bukkematricer, vi benytter. Af den årsag er vi i stand til leve op til ethvert behov.

Før vores eksperter starter udførslen af en ordre på bukning af udstødningsrør for jeres virksomhed, udarbejder vi et fixtur ud fra en prototype. Denne prototype laves ydermere på baggrund af en tegning, som vores værksted skal have fra jeres virksomhed og selv svejser. Herefter sker den pågældende rørbearbejdning og bukning såvel som senere rørbukninger efter fixturet. Som følge heraf kan vi producere bukkede rør, som svarer til jeres virksomheds ønsker og behov.

Ud over bukning af rør samt fremstilling af bukkematricer og andet bukkeværktøj, laver vi også forskellige former for valsning af rør såvel som profilvalsning i alle materialer. Alt sammen til fordelagtige priser for rørserier af blot fem stk. Derudover kan vi udføre en efterbehandling, som imødekommer jeres ønsker, og vi bukker alle slags rør af radier i alle størrelser. Vores store viden og ekspertise medvirker til, at vores specialister i dag udfører opgaver for firmaer fra et væld af erhvervsgrene.