Plasttønder til fødevarer – og regnvand!

Plasttønder har længe været anvendt i fødevareindustrien til en nem opbevaring, der lever op til EU’s regler for håndtering af fødevarer. Men vidste du, at de samme plasttønder er velegnet til regnvandsindsamling? Prøv at se nogle eksempler på plasttønder her: http://www.dtemballage.dk/produktinformation/plasttoender.aspx

Regnvandstønder bliver ofte markedsført som nogle særlige beholdere, der kun egner dig til dette formål. Men du kan faktisk bruge dine fødevaretønder til regnvand og omvendt – efter en grundig gang rengøring naturligvis. Smart ikke?

Kvalitetsplasttønder i prisvenlige materiale

Plasttønder fra producenten Craemer bliver anvendt til lidt af hvert. I fødevareindustrien er det vigtigt med plasttønder, der lever op til reglerne på området, og som sikrer, at fødevarerne holder sig friske.

De kommer i flere forskellige størrelser op til 500 liters plasttønder til eksempelvis regnvand eller opbevaring af støre mængder fødevarer. De kommer med en praktisk tappehane. Samtidig er tønderne ret lette i forhold til deres størrelse, så de er nemme at transportere og skubbe rundt på efter behov.

Plasttønderne er lavet i såkaldt HDPE plast, hvilket står for high-density poly-ethylene, der er prisvenligt og robust og tåler UV-stråling og temperaturforskelle. Det er blandt andet derfor, at disse plasttønder er velegnede til opsamling af regnvand, hvor de skal stå ude i al slags vejr.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>