personlig-planlægning

Mon jer læsere har deltaget i et professionelt kursus i personlig planlægning og effektivitet? Mit arbejde, bloggen, venner og hobbyer gør, at undertegnede har rygende travlt. Måske lidt for travlt. For jeg kan opfatte at uopmærksomme mig mister mit overblik, fortrænger at udvælge hvad jeg bør spendere tiden på og samtidig ender i tidsrøvere som Facebook og Instagram. Der er en del, som har det lidt på samme måde. Men jeg havde ik gennemtænkt, at det er muligt at det er noget, man kan ændre på før jeg hørte om at man kan komme på kursus i personlig planlægning og effektivitet. Den slags et kursus i personlig planlægning virker da til at være det bedste for moi.

Med min søster Ulrikka har jeg sandelig tilmeldt mig et kursus i personlig planlægning og effektivitet i onsdags. Vi begge har behov for at mestre at sige nej og skelne mellem ting der er vigtige for os og så tidsrøvere. Det bliver da så godt at blive klogere på personlig planlægning – såvel på mit arbejde og i min fritid.

Personlig planlægning og effektivitet er ikke et emne, undertegnede har taget mig tid til at sætte mig ind i. Men ved eftertanke syner det som om, at det er solid tid spenderet på at blive klog på personlig planlægning hvor jeg kan blive mere effektiv i min hverdag.