På matematik timerne er avancerede regnemaskinere særdeles centrale

Jeg har jeg arbejde ved en krea idrætsefterskole, som samtidig har fokus på det boglige. Det er helt afgørende at benytte en tilfredsstillende leverandør, hvis man ligesom mig køber materialer til undervisningslokalerne. Jeg bruger en online shop, og det er jeg rigtig begejstret for. Så har jeg hele tiden mulighed for hurtigt at finde andre varer og udstyr, såfremt lærerne er løbet tør for noget i enten sløjd eller fysik. Til enhver tid synes jeg det er enkelt at klikke ind og købe, og dernæst får skolen 1-2 hverdage senere sendt produkterne lige til skoledøren. Jeg ser også det plus, at har det været en meget hektisk arbejdsdag, er det let at være derhjemme og i ro og mag bestille det hele, vi har brug for.

Generelt er det laboratorieudstyr til forsøg i kemi foruden for eksempel kitler, som er det, klasserne jævnligt er i bund med. I forhold til geografi er det her tit jordglober dag/nat, som er problemet. I matematik mangler vi til forskel som oftest regnemaskiner. Det er afgørende for en skole at være i besiddelse af gode lokaler.

Det står tydeligt for mig, tilbage da jeg selv gik min gang i skolen. Det var uinteressant blot at sidde med en papirblok + en blyant. Når holdet havde kemi syntes jeg, det var fedest, idet vi i timerne kastede os ud i nye øvelser, og de er afhængige af rigtigt kemiudstyr. I geografi timerne pegede læreren ofte på det fælles kort på tavlen´der kan trækkes ned, men altså det må siges at være mere lærerigt på egen hånd at sidde ved sit bord med en stjerne- og jordglobus og svare på geografi-opgaver. Skal jeg nævne matematik er det i vores tid hundrede % behørigt med en lommeregner med de nødvendige funktionaliteter. Frem for alt idet de unge senere vil tage matematik på højt niveau på gym eller HTX. Og jeg kan helt sikker også fortælle, at på vores efterskole er alt som det skal være!

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>