Ny skoleindretning i min klasse

I snart 6 år har jeg været lærer i indskolingen, og jeg har de seneste par måneder længtes efter ny skoleindretning til børnene, samt faktisk også i skolens fysiklokaler & sløjdlokaler. Der er glædeligvis forleden blevet beordret ny skoleindretning, sågar til den ganske indskoling. Denne skole indretning består eksempelvis af børnegarderober, nogle forskellige tavler, skoleborde og -stole + det nye smartboard. Der vil også komme et helt nyt verdenskort – skole, for det nærværende verdenskort er så medtagent, at man stort set ikke kan spotte landende. Derudover vil der komme et køkken inde i klasselokalet med en mikroovn, to stålvaske – skole samt et køleskab. Vi får yderligere en såkaldt rumdeler, der skal gøre elevernes koncentration bedre.

Min holdning er, at det er betydningsfuldt med skoleinventar af en god kvalitet, som vil kunne klare den anstrengelse, som dagligt forekommer i skolerne – særligt i skolens sløjdlokaler og fysiklokaler. Der skal stilles store krav for skole møbler, særligt til skoleborde og -stole, da møbler til skolen er nødsaget til at være nemme at anvende, slidstærke & belejlige. Vigtigst er skoleborde & -stole, fordi eleverne sidder på deres stole og borde i flere timer af gangen. Ligeledes er børnegarderober meget vigtige.

Herforuden er tavler af stor betydning. Som sagt får vi nye tavler, for eksempel en opslagstavle + whiteboard, men sågar ligeledes et smartboard! Nu kan jeg sandsynligvis gøre undervisningen bedre for børnene. Et smartboard er et moderne whiteboard, man kan tilslutte sin computer, og så skal man bruge sin finger som kridt. Det er utrolig fremmeligt, dog er jeg nu stadig glad for, at vi har kridt tavle, som børnene godt må skrive på, plus en opslags tavle, som jeg kan klistre alt muligt op på. Jeg er desuden henrykt over, at vi skal have nyt verdenskort, skole, på grund af at børnene elsker at få at vide, hvordan verden ser ud, og det kan de lettere i forbindelse med et forbedret verdenskort, skole.

Min holdning er, at det er godt, der kommer et par nye stålvaske: skole, fordi det vil gøre det lettere for eleverne at vaske hænderne. De nye stålvaske – skole vil også gøre det mere tiltalende for børnene. Ved børnegarderober er det samme gældende. Den rumdeler, vi får i klassen, er jeg en smule bange for, vil gøre klassen opdelt, men en rumdeler vil jo gøre deres koncentration bedre, som er mest vigtigt.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>