Nu skal firmaer få lavet verdens mest professionelle navneskilte

Forleden fik mit firma de nye fantastiske navneskilte, selskabet fik bestilt. Langt om længe skete det! Jeg modtog selv to typer navneskilte – det ene i aluminium til at have placeret bag min computer, samt ét i plastik til at hænge på min t-shirt. Alting ser vildt troværdigt ud, samt navneskiltene er vildt elegante. At firmaet af den grund har fundet vejen til overskud, tænker jeg egentlig.

En kæmpe forandring gjorde introduktionen af navneskilte i selskabet. Vi kan faktisk se på medarbejderne, at idet de får et pænt navneskilt placeret foran sig, sendes professionaliteten helt i vejret, samt det meste tages lidt mere seriøst. I tillæg til navneskilte til de ansatte, bestilte virksomheden desforuden skilte til virksomhedens restaurant, så folk endelig får at vide, hvad der serveres.

Navneskilte eksisterer jo af både plastik og stål, og begge slags laves med magnetsystem eller nål til uniformen eller en pæn træfod til et bord. At der er ganske små potientaler med navneskilte i stål, grundet, at de får mindre visuelle designvalg i forhold til pap & lamineret plast, forestiller flertallet sig. Glædeligvis er der blevet opdaget revolutionerende måder med hensyn til gravering, hvilket gør, at det virker præcis så problemfrit som at tegne på plastik.

Rigtigt nok forbliver priserne mindre med navneskilte i plastik samt plastovertrukket pap, men dit ansigt udadtil bliver et vigtigt indtryk hos klienterne, så denne del bør du næppe spare på.