Mit arbejde benyttede rekruttering i København og fandt mig

Jeg fandt mit daværende arbejde vha. rekruttering København. Det var mit arbejde i lang tid, og jeg var desuden meget glad for det. Jeg blev dog opsagt, derfor benyttede jeg mig af outplacement København, der virkelig var en god hjælp for mig. Jeg har lige fået et nyt arbejde via et vikarbureau København, og det lyder som et ordentligt arbejde, hvilket jeg sikkert også kan blive tilfreds med.

Det er efterhånden 8 år siden, at jeg henvendte mig til en virksomhed, der beskæftigede sig med rekruttering København. Da mit forhenværende firma så behøvede en til medarbejder og fik fat i rekrutteringsbureauet, blev jeg fundet i deres database, og så kom jeg til et jobinterview. Jeg endte med at få arbejdet. Rekruttering – København var rigtig let, så jeg kan lægge et godt ord ind for det til arbejdsløse og firmaer. Eftersom der skete fornyelse i firmaet, opsagde de mig, og det chokerede mig. Gudskelov havde min chef noget tid inden anskaffet et firma, der tog sig af outplacement, København, hvilket hjalp mig rigtig meget med at komme videre.

Firmaet med outplacement, København kom med et forslag, at det var en mulighed at ringe til et vikarbureau København, hvilket jeg gjorde. En ansat i et selskab, der mindede om mit forrige, gik på barselsorlov, og jeg fik dermed et vikarjob med 1 års varighed. Dog tror jeg, at jeg måske kan blive fastansat efter vikariatet. Vikarbureau – København fik det til at være meget nemt at få et nyt job samt nemt for min nye virksomhed.