Min økonomiske livsledsager Bent vil gerne have effektive solfangeranlæg til montering på sin tagdækning

De fleste af dem som jeg kender i min omgangskreds skal have solcelle anlæg lige for tiden. Jeg mener, at de er imponerende flotte. De er helt sorte & de skinner – samtidig med at man sparer kroner på strømmen. Næsten en slags pengemaskine om man vil. Undertegnede er absolut fortaler for at have grøn energi og anlæg med solcelle monteret direkte på tagdækket. Jeg synes, at det vil være en endnu større bonus, hvis det var muligt at skræddersy sit eget solfangeranlæg, således at jeg ku’ få monteret et multifarvet anlæg. Har man røde teglteglsten på taget, skulle det være muligt at få samme farve solceller. Dog er det garanteret ikke det aspekt, som mænd har i tankerne, på det tidspunkt hvor de kører ud til forhandleren & putter penge i anlæg op til taget. Ejer du et hjem, som du regner med at have i lang tid frem, kan du lige så godt købe anlæg med solcelle…

Hvad for noget burde være væsentligt at vide omkring effektive solfangeranlæg??!

Det er jo bare den ene side af hustaget, som man monterer solcelleanlæg på. Det har jeg set på de store flotte villaer, min mand og jeg cykler forbi hver morgen på vej hjem fra arbejde. Jeg ville nok vælge den tagdel, som optager allermest solstråler i løbet af dagen, således at solcelle anlægget får mulighed for at optage så stor en del sol som det overhovedet kan lade sig gøre. Det er nok for pebret, hvis man installerede solcelleanlæg på begge tagsider, og så kan avancen ej svare sig i forhold til selve indskuddet. Det er rent faktisk mit eget bedste gæt. Tag at spred budskabet, solcelle anlæg er nemlig ikke at kimse af…

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>