Mig og mit GHD glattejern vinker farvel til krøllerne

Jeg har krøllet, kruset og tørt hår. Jeg afskyr det! Hvis bare jeg havde meget længere, glat, glansfuldt hår eller i det mindste blot nydelige krøller. Derimod, mit hår er hæsligt. Min gode veninde, som mens vi taler om det har virkelig glat hår, snakkede den anden dag til mig om GHD glattejern. Hun benytter det også selv og hun siger, at hun synes, det er verdens bedste glattejern, da det får håret til at blive virkelig glat samt blankt.

I torsdags var jeg i centret sammen med min mor og der så jeg som et lyn fra en skyfri himmel et GHD glattejern i et forretningsvindue. I samme nu tog jeg fat i hendes jakke og slæbte hende med ind i butikken. Jeg fortalte hende, at jeg afskyede mit hår, alligevel begyndte hun bare at snakke om mit ”smukke hår” og at jeg havde arvet det af hende osv. Jeg gad ikke rigtigt høre efter. Jeg tiggede hende om at få et GHD glattejern, og til sidst fik jeg langt om længe overtalt hende.

Lad mig slå en ting fast: jeg elsker det spritnye GHD glattejern! Det er så godt, og ikke kun jeg synes det. Veninderne vil gerne have lov til at låne det af mig og de har sagt, at de helt sikkert selv vil ud at købe sådan et glattejern. Jeg synes selv, jeg ser meget pænere ud med den nye frisure, og til trods for at mor ikke indrømmer det, så mener jeg faktisk, at hun ligesom mig bedre kan lide det end mine krøller.

Jeg vil foreslå jer at få et GHD glattejern, hvis I ligesom mig ikke synes om jeres krøller!

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>