Med et trailerkørekort har du et utal af muligheder

Jeg har en stor mængde at berette for jer i relation til trailerkørekort. Der eksisterer basale paragraffer omkring trailerkørekort. Reglementerne i forhold til kørekort til trailer vedrører varevogne og personbiler m. en legitim totalvægt under tretusindfemhundrede kilogram, sammen m. forskellige påhængstyper som har en lovformelig vægt på mere end syvhundredeog halvtreds kg. Hvis man ejer et normalt førerbevis, er det tilladt at færdes med et påhængskøretøj som har en vægt i alt på over syv 100 og 50 kilogram. Man finder et utal af praktiske aspekter ved at have trailerkørekortet. Det er nemt at spænde en ekstra tung trailer på sin bil, så man undgår at køre frem og tilbage igen og igen på losser’en, som ellers med den helt almindelige og ret lille trailer. Man kan gøre sig meget efterspugt blandt vennerne, når man har kørekort til at køre med en tung sættevogn. Bl.a. idet bekendte skal flytte, kan man slippe med kun et flyttelæs. Desuden kan man være chauffør med en ekstra stor campingvogn, hvis man skal på ferie på en campingplads. Alt i alt er der egentlig vildt mange privilegier.

Savner du et trailerkørekort pga. en jobfunktion, eller er der mere tale om et hobbyniveau? Man kan se rigtig mange forskellige bevæggrunde for at man skal køre med trailer eller anden anhænger. Angående behovet i fritiden kan trailertypen for eksempel være en hestetrailer, der er brug for at kunne have efter bilen. I så fald vil du kunne være trafikant med hestetrailer. Idet den samlede tilladte totalvægt for både bil og trailer overstiger 3,5 tusind kilo, er det obligatorisk, at man besidder et udvidet kørekort – også det, man kalder ”b/e kørekort” samt trailerkørekort. Det er nemlig vigtigt med erfaring i at færdes med en omfattende trailer. Man skal tillære sig lige bakning samt om hjørner med hestetrailere. Det får du praktisk undervisning i i den praktiske undervisning samt dels med teori til et trailerkørekort. Er det evt. oplagt i din situation at bruge stor påhængsvogn? Så er det blot med at spore en rigtig god køreskole og igangsætte at tage et trailerkørekort. På denne måde kan man desuden både forbedre dit firma, når du for eksempel er uddannet håndværker, eller måske du kan henrykke naboer og ægtefælle og børn når du har fri.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>