Leder du efter en efterskole; Midtjylland?

Hvad med en efterskole: Midtjylland? For nogle år siden var jeg på efterskole dér; det var det dejligste år i mit liv! En efterskole: Midtjylland har mange forskellige slags ting at lave. Den skole, som jeg gik på, var det, man kalder en idrætsefterskole og sportsefterskole, det betyder en efterskole med fitness samt en efterskole, der kunne tilbyde en masse former for sportsgrene. For eksempel var det en efterskole med boksning + fodbold etc. Det var også en efterskole med musik og dans samt en efterskole med design. Noget af det sejeste ved efterskolen var efter min mening, at det var en efterskole med adventure.

Nu vil jeg gerne nævne mere omkring min efterskoles bedste sider, og disse havde min efterskole, Midtjylland mange af. Naturligvis havde den alle de pligtskyldige, boglige fag, men derudover havde den et stort udvalg af fag, som du selv kunne tilvælge. Ud fra den betragtning at det som sagt var en sportsefterskole/idrætsefterskole, motionerede man hver dag. Til sidst kunne jeg simpelthen ikke få tilstrækkeligt med motion, så det var jo derfor rigtig gavnligt, at det desuden var en efterskole; fitness. En idrætsefterskole, sportsefterskole og efterskole: fitness vil være tilpas for dig, såfremt du gerne vil have mere energi og kunne tænke dig at blive mere frisk, sund og rask og tilmed glad.

Jeg er meget glad for alle sportsgrene, og på grund af at min skole var en efterskole med boksning, efterskole med fodbold og efterskole: basketball med flere, havde jeg muligheden for at gøre så meget sport, jeg ville. Tilmed var det en efterskole – dans, og jeg endte egentlig med at blive begejstret over dans. En efterskole; fodbold, efterskole med basketball, efterskole; boksning + en efterskole med dans er rigtig til dig, såfremt du vil lave nogle forskellige idrætsgrene, og hvis du er virkelig begejstret for sport og at have det skægt sammen med dine venner.

Fordi skolen også var en efterskole: musik, blev jeg oplært i at musicere med adskillige forskellige slags instrumenter, hvilket var meget interessant. Derudover blev jeg oplært i at udarbejde tøj, for det var nemlig en efterskole: design. En efterskole – design + musik er korrekt til dig, hvis du er meget glad for at beskæftige dig med adskillige aktiviteter, muligvis noget som du ej har lavet i forvejen, og såfremt du har lyst til at hygge dig i selskab med dine venner og veninder.

Nu vil jeg nævne det, som jeg bedst kunne lide ved efterskolen. Efterskolen var en efterskole: adventure. Vi lavede adskillige udendørs aktiviteter, hvilket sommetider godt kunne være en udfordring, men så fedt! For eksempel lærte jeg at klatre, sejle i den store flod plus bo uden for i et telt. En efterskole – adventure vil være passende for dig, såfremt du er skør med at give dig selv en udfordring. Oplevelserne inden for adventure forbedrede vores sammenhold på skolen.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>