Kostumer, masker samt parykker i massevis

Om en uge skal mine to dejlige tøser til udklædningskonkurrence i børnehaven, så jeg foreslog at lave flotte kostumer til dem. Jeg er rigtig stresset for tiden, men hvilken en moder vil ikke skabe sine plagende tøsers kostumer? Netop derfor tog jeg i centeret for nylig, først i en kostumebutik, da jeg skulle hente udstyr, og derefter i stofbutikken. Der var adskilligt smart udstyr: sminke, masker, hatte, parykker, og så videre.

Kostumer kiggede jeg på i starten, faktisk blot så jeg kunne få inspiration. Shoppen havde kostumer i store mængder, og der var mange sjove at vælge imellem. Jeg overvejede faktisk at spendere penge på nogle, men nej, for jeg har som sagt givet mine døtre mit ord på, at jeg vil lave dem selv. Efterfølgende bevægede jeg mig hen til masker samt parykker, og ligeledes her havde de ret mange produkter. Jeg købte masker, med en kat & mus og derudover noget à la parykker med matchende ører på.

Da jeg havde købt stof, kørte jeg hjem og gik i gang med at sy tøsernes kostumer. Begejstrede blev de, idet de opdagede, at de skulle klædes ud som kat + mus. Det var en selvfølge, at storesøster skulle være en mus – og storesøster en kat. Jeg ser frem til at få tøserne at se i de kostumer, jeg laver, når de er færdige. Faktisk har jeg lovet mine døtre at komme hen i deres børnehave, når de skal være udklædt. Dermed vil jeg også lige kunne prale af, at jeg selv har udarbejdet katte- & musekostumet.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>