Køb af havehegn – undertegnede foretrækker En forening af lydhegn + raftehegn idet vi udse os dugfriskt havehegn hjem til

For en del måneder siden blev jeg trist nok afskediget fra min gode stilling, som jeg havde haft i flere år samt følte mig fint tilpas. De var nødsaget til at askedige mange personer, da det uheldigvis ikke gik så fantastisk med selskabet, & jeg var en af de ramte. Jeg kom frem til, at det eventuelt var en mulighed for at udforske nogle af mine andre evner, men uden diskussion var jeg meget sur. Jeg startede med at lede efter en stilling, med det samme, men det viste sig jo at blive en del mere vanskeligt, end jeg forventede.

Det blev primært meget svært at opsøge gode jobs, samt jeg modtog bare afslag efter afslag. Af den årsag at jeg havde hørt, at det bliver en god metode til at komme ind i jobmarkedet igen, valgte jeg bagefter at kontakte vikarservice (http://ir-group.dk/). Jeg skulle overleve mange quizzer og interviews, sådan at vikarservice kunne kreere min fil plus opsøge de helt perfekte jobs. Jeg fik faktisk en stilling i en virksomhed, som ledte efter en vikar Sjælland (http://ir-group.dk/vikarbureau/sjaelland-kontakt), & det blev aftalt, at jeg skulle arbejde der som vikar København (http://ir-group.dk/vikarbureau/koebenhavn-kontakt) i 6 måneder. Det bliver med sikkerhed federe at blive vikar Sjælland i forhold til at være ledig, men benyttende vikarservice vil man sædvanligvis ulykkeligvis ej være ansat permanent. Heldigvis blev virksomheden så begejstret for mig som værende vikar Sjælland, at de besluttede at ansætte mig permanent efter de syv uger.