Kantineejere, som lægger vægt på sundhed, køber økologisk kød engros

I løbet af en 8-timers arbejdsdag taber man nemt fokus, når ikke man spiser et veltilberedt og mættende måltid frokost. Det er derfor ikke helt uvæsentligt, om den frokost, du indtager, er sund. Hvordan sikrer du dig så, at det er tilfældet? Det gør du f.eks. ved at spørge, hvorvidt din frokostleverandør handler økologisk kød engros.

Flere og flere kantiner vælger heldigvis at handle økologisk kød engros, da også de er bevidste om, at det er vigtigt, at den mad, de leverer, er god og sund. Af den grund er det også blevet mere og mere almindeligt, at kantiner for eksempel vælger økologisk lammekød og pølse.

Økologisk lammekød og pølse stammer fra dyr, der op til slagtningen har haft et liv under gode forhold samt fået mulighed for at bevæge sig. Det gør både, at kødet smager bedre, og at dets struktur er bedre. Ikke-økologisk kød indeholder nemlig for det meste mere fedt end de økologiske modstykker, idet de dyr, som bliver opdrættet på ikke-økologiske gårde på grund af manglende plads ikke får samme mulighed for at bevæge sig.

Samtidig har økologisk pølse og lammekød også en mere naturlig smag end de billigere pendanter. Såfremt din kantine køber økologisk kød engros, kan du således være sikker på, at du får serveret et både sundt og velsmagende frokostmåltid.

Hvis du går op i sund mad, bør du således spørge, hvorvidt din kantine har husket at handle økologisk kød engros. Er svaret nej, kan du måske komme med en idé. Det kunne nemlig godt være, at de har ladet være på grund af den lidt højere pris, men flere af de gårde, som producerer økologisk kød, giver rent faktisk lave priser ved engrosindkøb.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>