Kanotur op ad Gudenåen er en naturoplevelse man ikke glemmer

Som barn var vi hele familien på kanotur Gudenåen hvert år om sommeren. Som ung var jeg desuden af sted på kanotur med min klasse i folkeskolen. Det, som jeg kan huske, fra samtlige af mine unge års kanoture er de adskillige minder om en ferie fuld af fællesskab såvel som strabadser i den ekstremt smukke midtjyske natur. Fra de talrige dage i vores kanoer på alle søerne mellem Tørring og Fladbro eller på Gudenåen og de rare aftener og nætter på teltpladser på søbredden. Jeg erindrer tillige til stadighed den fantastiske følelse, da jeg for allerførste gang fik lov til at sejle en kano på Gudenåen.

Pt. er det reelt forholdsvis lang tid siden, at jeg sidst tog afsted på kanotur Gudenåen. I årene, der er gået, har jeg fået en universitetsuddannelse såvel som et arbejde og ikke mindst en superskøn og lækker mand. For to år siden fødte jeg ydermere vores dejlige søn, som nu kan siges at være så gammel, at jeg ikke kunne dy mig for at tænke over, om jeg ville tage barn og kæreste med på kanotur ned af Gudenåen. Forrige tirsdag traf vi vores beslutning over et godt glas hvidvin med min kæreste efter puttetid. Det vil sige, at vi pt. er på udkig efter en virksomhed med kanoudlejning Gudenåen. Jeg tror også, at et sted med kanoudlejning omkring Tørring er lige så godt.

Det, jeg vil høre, er derfor, om der måske er en eller anden her på bloggen, der kender det rette sted med kanoudlejning Tørring eller allerbedst kanoudlejning ved Gudenåen eller muligvis Silkeborgsøerne? Det må også helst være sted med udlejning af kanoer, som har sammensat fordelagtigt tilbud på en kanoferie i Midtjylland der er tilpasset de behov, som en småbørnsfamilie har. Har du et tip om, hvor min mand og jeg kan få det bedste tilbud på udlejning af kanoer tæt på Gudenåen såvel som Tørring, så skriv under indlægget, så jeg kan skabe helt nye ferieminder fra kanoture som jeg kan dele med min husbond og mit barn.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>