Kærlighed til alt mellem teater, fodbold plus design har du mulighed for at udvikle på denne efterskole Jylland

Er et ophold på teater efterskole præcis det, du synes, ville være super nice at tage i stedet? En fantastisk oplevelse, du vil kunne bruge for altid, får du, i løbet af et år på kristen efterskole på dette sted. Her på stedet er det netop muligt for dig at bruge tid på din passion for sport & tillige udvikle din individualitet i et sikkert & inspirerende sted, som giver grobund for både fællesskab, faglighed plus oplevelser. Under opholdet på musikefterskole, tilbydes du desuden chancen for at medvirke til at afholde en fantastisk opera.

Har du hellere behov for at udvilke din store kærlighed til religion med en tur på kristen efterskole 8. klasse eller 9. klasse? Kristen efterskolens fordybelseslinje lyder det som i det tilfælde. Tilpasset til din passion, har du mulighed for at hos os vælge blandt studier som træner dig til tilværelsens vigtige spørgsmål. Vi kombinerer viden samt fysisk udførelse i alle tilfælde. Du kommer som følge heraf både til at lære om grundlaget om mange former for Gudstilbedelse samt hands-on iagttagelse, tager du på kristen efterskole hos os. Ligeså gør sig gældende, i den situation at du tager det fede i10medie program til elever på 10. klassetrin på vores kristen efterskole.

Synes du at det fedeste på Jorden må være sport, har du oveni mulighed for at snuppe 8. klasse på fodbold efterskole i Vejle samt få et år, der muliggør konkurrencer mod flere klubber & masser af træning, strategi & kompetenceudvikling. Om du vælger volleyball, fodbold, squash eller basket og ligegyldigt dit niveau, gælder tilbuddet. Du må faktisk have mere end et af holdsportene, fordi du har chancen for at tilmeldes fire tilvalgsfag henad opholdet på vores efterskole i Jylland. Valgfaget ’aerobic’ er det muligt at vælge, idet du måske vil øge muskelmassen samt forme kroppen.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>