Jeg kan virkelig rekommandere en idrætsefterskole

En efterskole i Jylland, det gik jeg på sidste år, og det har været det mest vidunderlige år i mit liv! Hvad siger du til en idrætsefterskole? En efterskole i Jylland har alle mulige former for ting at lave. Skolen, som jeg gik på, var en såkaldt idrætsefterskole, altså en efterskole med fitness samt en skole, der havde mange former for sportsgrene. Fx var det en efterskole med basketball og boksning etc. Samtidig var det en efterskole – musik plus en efterskole – design. Den idrætsefterskole i Jylland, jeg gik på, havde mange goder, og disse vil jeg gerne fortælle mere omkring. Naturligvis havde efterskolen de lovbefalede, faglige fag, men desuden havde den en masse tilvalgsfag. Ovre på skolen lærte jeg at spille på flere instrumenter, da det derudover var en efterskole med musik, og det var ret interessant. Ligeledes blev jeg oplært i at lave tøj, for det var nemlig en efterskole med design. En efterskole – design og musik vil være nyttig for dig, såfremt du elsker at bruge din tid på adskillige aktiviteter, eventuelt noget du ej har prøvet i forvejen, samt hvis du har lyst til at hygge dig sammen med vennerne og veninderne. Fordi det som sagt var en idrætsefterskole, fik man motion alle dage. Til sidst kunne jeg egentlig ikke få nok motion, så dermed var det meget gavnligt, at det tilmed var en efterskole med fitness. En idrætsefterskole er korrekt til dig, hvis du godt kunne bruge mere energi og gerne vil blive mere frisk, sund og rask og ikke mindst glad. Start på en efterskole: design, musik + med idræt! Det er mit bedste forslag.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>