Hvorfor hundefoder anses som præcis så vigtigt jagtudstyr som haglgeværet

Grundet at vores daværende labrador uheldigvis døde, fik mig, min hustru samt børnene for lidt mere end tolv mdr. siden en lille ny hvalp. Den nye hunds reelle behov blev ikke imødekommet ikke tilnærmelsesvist af det hundefoder, som vores første jagthund fik. Desværre var den døgnet rundt træt, samt den før så skinnende pels blev glansløs.

Dette var næppe bare synd for hunden, men fik faktisk vanskeligheder for min families regelmæssige jagtture. Det dejligste jagtudstyr, man kan bruge, bliver jagthunden absolut: en jagthund bør ikke undværes. At kigge på effektivt hundefoder, er jeg startet på dermed.

Da jeg havde forsøgt flere forskellige hundefoder mærker, stødte vi til alt held på en fodertype, som fungerede helt fantastisk. I en virkelig god onlineshop, hvor de har både jagtudstyr samt hundefoder: alt lige fra jagtkniv til høreværn, fandtes ret pudsigt hundemaden. Til fornuftige priser fås jagtudstyret derudover. Pludselig blev min nye hund hele tiden både legesyg & lærenem ved træningen & , når vi var hjemme eller ude på en jagttur. Alt sammen som en følge af det særlige hundefoder til hvalpe og unghunde, som vi fandt i en internetbutik.

Jeg har valgt at bestille ’the full monty’ når det kommer til jagtudstyr & hundefoder fra webshoppen, selv om at min første intention var ikke at købe mig helt fattig, plus pga. dette er online shoppen helt klart blevet min foretrukne side til jagtudstyr. Næste gang vi skal på jagttur vil jagthunden og jeg dermed spændt vente på.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>