Hvordan fås den håndterbareste plæneklipper?

I går kørte vores plæneklipper så desværre i døden. Fordi jeg vist præcis havde hældt benzin på, blev det et trist øjeblik. Der findes dårligt skepsis om, at plænen da skal trimmes, derfor bør jeg nok helt klart finde en bedre plæneklipper. Maskinen bør helt klart være typen med benzinmotor. Der findes ingen chance for, at jeg ønsker at rende rundt i haven for at udnytte meget af min styrke til at trække en tung brugt plæneklipper op og ned ad græsplænen med brug af armkræfterne. No way: mange hestekræfter skal der altså til. I det tilfælde, at din plæneklipper oven i købet har beholder til det afklippede græs, ville den være meget rar. Fungere snildt og kraftigt samt slet ej himlende kostbar, sådan skal den moderne plæneklipper være. Der findes uden tvivl haveejere, der ej går særlig meget op i, hvilken type plæneklipper, der haves. Jeg synes på den anden side, at det er essentielt, at redskabet kører uden problemer. Jeg kan befinde mig alene for et par minutter, i det øjeblik jeg benytter min plæneklipper. Den slags er dejligt, hvis der imens skabes tid til at filosofere over sagerne. Man kunne måske bestikke genboens unge til at klare det, i den situation at græsklipning bliver en skrækkelig belastning, hvilket uden tvivl ikke skal være sagen. En robot som uden behov for kontrollering ordner græsklipningen (en automatisk plæneklipper) kan man måske også lægge ud for. Den slags koster uheldigvis ganske meget.

Jeg burde vist foretrække en normal plæneklipper med selvtræk, så jeg let samt adræt får ordnet græsset, i stedet for at belaste mig selv for meget eller bruge hele min opsparing.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>