Hvileløse uger med vikarbureau, outplacement og rekruttering, Odense

Nogle stressede uger her på jobbet i Odense. Jeg har først skullet bruge outplacement – Odense, og bagefter vikarbureau i Odense og så rekruttering – Odense.

Denne måned startede med, at jeg var nødsaget til at opsige en medarbejder, og dette har været temmelig ubehageligt for ham og hermed også mig. Glædeligvis fik vi begge en håndsrækning af outplacement i Odense igennem hele forløbet fra begyndelsen til slutningen. Outplacement i Odense hjalp først mig med selve fyringen og så min kollega med at skaffe et nyt job.

Kun nogle dage efter var der en anden medarbejder, der fortalte, at han ville holde orlov og tilføjede, at jeg jo evt. kunne skabe kontakt til et vikarbureau Odense. Det drillede mig en anelse, fordi det er en af mine bedste medarbejdere. Noget tid efter ringede jeg så til et vikarbureau i Odense, som omgående ville gå i gang med at få en vikar, som kunne erstatte min kollega.

I sidste uge gik jeg i krig med rekruttering, Odense for at finde endnu en person til at arbejde i mit firma i stedet for den fyrede kollega. Jeg startede på rekruttering i Odense ved at fabrikere en gennemført beskrivelse af arbejdet, og nu gik eftersøgningen i gang sammen med rekrutteringsfirmaet. Jeg finder forhåbentlig snart den rigtige kandidat til stillingen.