Her får du lave trappe priser på Sjælland samt trapper i kvalitetstræ

Den endelige trappe pris afhænger af hvilken form for trappe, I er på udkig efter. De kompetente medarbejdere her hos os fremstiller blandt andet trapper i lige løb, udendørs trapper, trapper med et knæk på 90 grader plus trapper med et knæk på 180 grader samt uden repos eller med en repos. Trapper i lige løb er en yderst enkel trappetype der har et elegant look samt ideel funktionalitet. Da denne trappetype løber i lige linje, har alle trinene de samme proportioner. Trapper med sving er perfekte til at tilføre et hus skulpturel værdi. Ydermere kan vi med disse trapper løse almindelige udfordringer mht. kroge såvel som pladsbegrænsninger ved at designe en trappe, så trappen matcher husets dimensioner.

Er din bedre halvdel og dig i gang med en istandsættelse af huset og skal trappen sættes i stand? Eller måske skal du have en ny trætrappe? Vores værksted har altid fordelagtige trappe priser for private både, ift. istandsættelse af eksisterende trapper og produktion af trapper efter individuelle mål. Vores værksted arbejder ud fra et højt fagligt niveau som et resultat af mange års erfaring i at producere trapper i træ. Vi producerer samtlige trapper i vores eget træværksted, og dermed kan vi holde trappernes kvalitet oppe plus trappe prisen nede. Af den årsag garanterer vi lave trappe priser på Sjælland samt Lolland og Falster. Vi indleder gerne et eventuelt samarbejde med at give en gratis opmåling i hjemmet og efterfølgende tilbud der inkluderer de konkrete trappe priser.

Leder du efter fordelagtige priser på trapper i træ? Eftersom vi altid producerer trætrapperne i vores eget værksted, tilbyder vi en ekstremt høj kvalitet såvel som de bedste priser på vores trapper. Når du skal vælge hvad for en type af træ, den nye trætrappe skal udføres af, får du masser af alternativer, idet vi arbejder i alle de mest almindelige trætyper. Dette giver dig en optimal mulighed for at få en stilmæssig sammenhæng mellem etagerne i dit hus, fordi du får chancen for at tilpasse trappens materialer til fx gulv, bordplader samt den stil, du ønsker.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>