Har I oplevelser med ID-kort?

ID-kort er eventuelt ligeledes et forretningsområde, du eftersøger eller har erfaring med? Idet jeg personligt er udnævnt til kort-ansvarlig på arbejdet, er det nu mit ansvar at finde ID-kort. Således har jeg læst rigtig meget i forhold til plastikkort, dog er jeg vedvarende engageret omkring, om nogen her har begreb om meget mere i forhold til ID-kort? Hovedsageligt ID plastikkort.

Her hvor jeg påtænker at erhverve ID-kortene fra lige i øjeblikket, producerer de ud over ID-kort i plastic ydermere magnetkort og elevkort og dertil magnekort. I dette firma fremstiller man kortene i en rigtig god stand. De laver identifikationskortene på plastic-kort nærmere bestemt i PVC med det, man kaldet et thermotryk, hvor det hele nedbrændes i plastikkortet. Dette bevirker, at farverne er vand-fast, modstandsdygtig og på ingen måde kan forsvinde. Firmaet er i stand til at trykke i såvel enkeltkrome kulører samt i firefarvet tryk, hvilke også kaldes CMYK-farver.

Så det lyder jo alt sammen særdeles håbefuldt. Men findes der eventuelt et trykker, som er en stor del bedre i forhold til at lave flotte ID-kort end det firma, jeg taler om? Skriv for alt i verden et par linjer i kommentarfeltet, hvis en af jer kender et godt trykkeri. Faktisk er feltet her rigtig interessant synes jeg, at være udnævnt som den fælles sikkerhedschefhovedansvarlige for. Bare det punkt at blive klogere på et hidtil ukendt felt som ID-kort i plastic, for dette spænder over et særdeles vitalt fag. Jeg er ansat ved en temmelig stor virksomhed, og her laver vi giftige ting. Af denne grund er det altafgørende, at alle døre og porte døgnet rundt er låst af, plus at hver og én ved, hvem hver især er og hedder pga. de respektive ID-kort. På denne måde vil der aldrig kunne tusse en spion ind i virksomheden fra nogen af vores konkurrenter. Men som sagt smid en besked i komentarfeltet, dersom en af jer føler jer klogere på ID-kort end det er tilfældet med mig.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>