Gudenåens Camping – er der folk, der har holdt ferie der i de seneste år?

Årsagen til jeg blogger her er, at jeg tænker, at internetbrugere kan støtte mig i relation til at opspore information om Gudenåens Camping. Det er nemlig dagsaktuelt for min mand og jeg her i sommer efter adskillige årrækkers pause. For mig ser jeg umiskendeligt det daværende Gudenåens Camping, dog er det adskillige menneskeår siden, jeg var der med familien. Som barn var jeg med min familie på Gudenåens Camping hvert eneste år. I teenageårene var jeg ydermere på camping og kanoture med ungdomsskolen. Fællesnævneren for hver og en af camping-turene er de massevis af minder om en sommer fuld af godt sammenhold samt fysiske udfordringer i den utroligt smukke jyske natur. Fra tiden på den gode Gudenåens Camping og de rare aftener når vi overnattede oppe på søbredden tæt på Gudenåen. Jeg kan tilmed til stadighed fremkalde erindringen om den enestående oplevelse, den dag jeg for første gang prøvede at bruge en ferie på Gudenåens Camping i Østjylland.

Jeg må fastslå, at det faktisk er ret lang tid siden, at jeg sidste gang var med på camping Gudenåens bredder hos Gudenåens Camping. I tiden, som er gået, har jeg tiltusket mig en en pædagoguddannelse såvel som et arbejde og en superskøn kæreste. Forrige år fødte jeg også vores skønne søn, der nu er så forholdsvis stor, at jeg ikke kunne undgå at spekulere over, om tiden var inde til tage kæreste og barn med i en kano på Gudenåen. Forrige weekend tog vi den endelige beslutning over et glas vin eller to med min husbond efter putningen. Det indebærer, at vi pt. er på jagt efter et sted med tilbud på Gudenåens Camping. Alternativt tror jeg, at et sted med camping og kanoudlejning omkring Randers er en mulighed. Det, som jeg fisker efter, er således, om der er en eller anden herinde, der har kendskab til Gudendåens Camping anno 2012 eller et forholdsvist billigt sted med kanoudlejning Gudenåen med god sikkerhed eller udlejning af kanoer i nærheden af Gudenåens Camping? Det må også meget gerne være en udlejningsvirksomhed, som reklamerer med godt tilbud på en kanotur i det østjyske specielt til børnefamilier. Kan du give mig et rigtigt godt tip om kajak- og kanoudlejning + camping v Gudenåen omkring Randers samt Gudenåen, så skriv i kommentarfeltet under dette indlæg, så jeg kan samle spritnye minder fra kano- og Gudenåens Camping-ture sammen med min egen familie. Dermed vil jeg blive voldsomt himmelhenrykt, På forhånd tak.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>