Grundig algerens øger tagbelægningens levealder

Jeg har adskillige vigtige ting at fortælle om algerens og tagvedligeholdelse generelt. Hustage i hele Danmark er helt uden regelmæssig algerens fuldstændigt eksponerede for det her sjaskvåde foruden ustabile vejr, man ser her. De er især eksponerede i forhold til grønne alger, som tærer på hustaget. De våde vejrforhold og de mange temperaturskift her i Danmark er årsag til, at nordiske hustage ofte er udsat for udbrud af alger. Af denne grund vil det være meget centralt at passe på sit tag ved at bruge fx algerens, og på denne måde forlænge hustagets alder.

En algerens med jævne mellemrum kombineret med ny maling på taget ca. hvert tiende år er i stand til at forlænge tagets levetid betydeligt. Dermed får du chancen for at slippe for en omkostningskrævende udskiftning af taget. Sørger du for at supplere du en algebehandling med ny maling på dit tag, før det er for sent, er du således sikret en optimal renovering af dit tag. Vælger du en god tagmaler, vil du ydermere opnå en fordelagtig garanti på tagmalingen på ti eller femten år hvis du investerer i en algebehandling med jævne mellemrum.

Hvorledes fungerer algerens? Hvis du foretager en algebehandling, strinter man sæbeskum over hele taget, som går ind i algerne og de afgør ved dør. Nu vil alle alger falde ned efterhånden, som der kommer nedbør. Så det er den særlige sæbe, som teknisk sagt er algerens. Man vil generelt opdage, at tagets sider, som er vendt i vestlig retning, først kommer til at være fri for alger.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>