Forøg troværdigheden ved brug af navneskilte

Min forretning fik forleden de moderne fantastiske navneskilte, vi havde bestilt. Så kom øjeblikket langt om længe! Det ene produceret af stål til at have stående på mit bord, & ét i plast, der skal klipses på min uniform – jeg har nemlig selv modtaget to forskellige navneskilte. Det ser vildt perfekt ud, samt navneskiltene er fabelagtigt pæne. At vi dermed fandt vejen til overskud, ved jeg ganske rigtigt.

Anskaffelsen af navneskilte har en kæmpemæssig betydning i arbejdsmoralen. Vi kan desuden forstå på personalet, at idet de har et nyt navneskilt liggende på bordet, sendes arbejdsmoralen helt op i skyerne, samt det meste behandles noget mere professionelt. Så folk faktisk er klar over, hvad der serveres, har firmaet samtidig med navneskilte til de ansatte, tilmed fået skilte til virksomhedens kantine.

Navneskilte laves tilsat magneter eller nål til skjorten og en praktisk træfod, så skiltene har mulighed for at stå på skrivebordet, og man kan jo få navneskilte af både plastik og aluminium. Flertallet forestiller sig, at der eksisterer meget få potientaler ved navneskilte fremstillet af aluminium, på grund af, at de har mindre frie designvalg sammenlignet med pap eller lamineret plast. Glædeligvis er der opdaget revolutionerende metoder med hensyn til gravering, som gør, at det virker præcis så let som at gravere på papir.

Det udvendige look bliver et vigtigt element hos klienterne, og det må her ikke slækkes på, selvom priserne måske forbliver færre med navneskilte produceret af plastik eller lamineret papir.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>