Få en passende påhængsmotor til båden

Er din påhængsmotor defekt? Vi kan udføre en reparation af din dysfunktionelle påhængsmotor eller levere en helt ny påhængsmotor. Vi sælger båd- og påhængsmotorer fra adskillige kvalitetsproducenter, fx mærket YAMAHA. Vi tilbyder 4-takts bådmotorer som har hestekræfter fra 2,5 til ca. 350. Hvis man holder af at sejle, er det essentielt at være udrustet med den rette påhængsmotor, så tilbehøret er i orden. På trods af at vi udfører reparationsarbejde af alle både og alle motorer raskt, er det alt andet lige generende at skulle afvente. Vi forhandler en god påhængsmotor, som der er god til speed, hvis du står på vandski. Har du derimod blot en beskeden kragejolle og/eller en båd m. sejl, du vil hjælpe i blikstille vejr, forhandler vi den rette påhængsmotor her med få HK. Så bliver du ejer af en påhængsmotor efter dit behov og du taber ikke penge på en alt for dyrtkøbt motortype, og som du slet ikke har behov for.

Sejlads er fatastisk. Man færdes ude i friluftslivet og natur, og Danmark er faktisk omgrænset af hav. Har du en kvalitets påhængsmotor er det en glæde at komme sætte båden i vandet. Derudover undgår du nervøsitet for at knock outes af bådens bom lige i hovedet, idet båden ikke har sejl. Det er ideelt at tage på sejlerferier i højsommeren i de danske farvande, så snart man er ekviperet med en power-fuld påhængsmotor til sit fartøj. Fidusen er at have tilstrækkeligt med heste-kræfter foruden en kvalitets fire-takts motor fra YAMAHA eller evt et øvrigt kvalitets motor-mærke. Endvidere kan du skaffe dig det rigtige udstyr til båden hos os til vandsport og meget andet.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>