Et træpillefyr transformerer såkaldte piller til varme i hjemmet

Du kan få varme & elektricitet til din bolig på flere måder. Mere end 60 pct. af Danmarks husstande får varme & el ved fjernvarme og kraft-/kraftvarmeværker, men der er dog kommet nogle nye, prisbillige og miljørigtige alternativer. Eksempelvis kan du få installeret et træpillefyr, et solcelleanlæg eller få en installation af varmepumper. Dette er egentlig begyndt at være noget, man ofte ser, især på det vestlige Sjælland. Det er en VVS installatør, der klarer disse varmekilder.

Et solcelleanlæg laver strøm og varme med solenergi, hvilket er billigt, og desuden miljøvenligt, for der bliver produceret CO2-fri energi. Et solvarmeanlæg består af skiver af silicium, et metalpanel plus gitter af metal og glas, hvilket en VVS installatør Vestsjælland lægger på taget. Det koster rimelig meget at få bygget dette solvarmeanlæg, men det er på den anden side omkostningsfrit resten af livet + godt for miljøet.

Du vil modtage varme, der kommer fra jorden, hvis du får et jordvarmeanlæg. Det kommer til at foregå således, at en installation af varmepumper pumper varme fra jorden over til et jordvarmeanlæg. Denne varmepumpe installation har hermed videregivet jordvarme ind til hjemmet. En VVS installatør kan ordne alting for dig. Dette er ligesom solpanelerne en prisbillig, miljøvenlig plus CO2-fri løsning.

Et alternativ til gas- eller oliefyring er et træpillefyr, og dette træpillefyr er i øvrigt meget bedre for vores miljø og billigere. Det er også her en VVS installatør, som ordner fyret for dig, men dog er det din egen opgave at købe piller og fyre på dit træpillefyr. Har denne tekst fået din interesse i enten solpaneler, et jordvarmeanlæg eller et pillefyr? Så få fat på en VVS installatør nu. Miljøet er vigtigt!