Et solcellepanel samt gode priser

Solpaneler giver el ved brug af solenergi. Dette kaldes en fotoelektrisk effekt. Solceller er lavet af skiver af silicium, et metalgitter og -panel samt et lag af glas. Solcellerne ligger i firkantede arealer på folks tag. Solpaneler er nyttige for både pengepungen og miljøet. Solceller priser bliver desuden lavere og lavere, som årene går.

Afskaf meget dyre elregninger og miljøforurening med solpaneler. Gode solfangeranlæg, priser der er prisbillige samt god råd og vejledning – det er noget vi kan præsentere. Vi handler solfanger i super kvalitet som yder helt op til næsten 7.000 KWh på et år. Vi har altid tid til at vejlede om hvilken model samt kapacitet på solpaneler, der er bedst i det enkelte tilfælde. Dermed indkredser vi ydermere den mest ideelle løsning med solenergi, når det gælder solceller priser til dig og familien.

En solfanger er dyrt at få, dog er el gratis resten af livet. Derfor er et solcelleanlæg en fantastisk investering. Vi indkøber solpaneler i god tysk kvalitet og videreforhandler direkte til slutkøberen. Derfor findes der nul mellemled til at forhøje prisen, således at vi kan præsentere et solfangeranlæg til konkurrencedygtige og gode priser. Tilmed kan du fastholde elektricitetsprisen de næste tredive år ved et solfangeranlæg.

Længes du efter at stoppe stadigt større elregninger samtidig med, at du tildeler huset den mest klimavenlige energilevering? Med en solfanger er du sikret, at du ikke spæder til med kuldioxid-udledning eller belæsser klimaet på anden måde. Med vores solceller giver vi chancen for at oplægge din elektricitet på elforsyningsnettet grundet den såkaldte Nettoafregningsordning. Du får praktisk talt mulighed for at erhverve sig den strøm, du skal anvende i de kommende år, og faktisk kommer husets elmåler til at bevæge sig langsomt, hvis solcellepanelerne frembringer mere el, end du og familien kan anvende.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>