Er det uhåndterligt at bestemme markiser samt gardiner til huset

Tænker man på betegnelsen gardiner, kommer man til øjeblikkeligt at sammenligne betegnelsen med oldemors oldtidsagtige, plisserede gardiner, ubevægelige samt grimme på grund af evige tiders udsættelse for røg, desuden så lange samt langt fra nette, at de stjal store dele af lyset fra vinduet

Da jeg rejste til en herlig lejlighed i en ny by, var det af den grund vist ikke gardiner, som optog mine tanker. Jeg fandt nok ganske snildt ud af, at en eller anden form for vinduesdækkelse må findes. Til dels med hensigten at blokere for for meget lys indenfor, dertil samtidig for at værne sig om en privatsfære. Nej, når solen bager, kan gardiner ikke undværes, samt nødvendigvis en markise også, så terrassen er til at opholde sig på. Store og fyldende gardiner er, heldigt for mig, ganske forældet. Man kan købe ubegrænsede mængder af forskellige udformninger af gardiner: rullegardiner, persienner, foldegardiner, panelgardiner, og selv gardiner, der CO2-besparende sænker dit varmeudslip.

Ganske vist er der også utrolig meget, som bør tages i betragtning, før gardinerne bestemmes.Hvilken del af værelset samt type af vindue/dør, er der tale om? Hvad skal dine gardiner bruges til? Er der krav til betjeningen? Farver eller broderier?Ligeså markiser, som også laves i en kæmpe variation. De kan anvendes til skygge, læ for vinden, tildækning og overdækning.

Hvis du på denne måde vil være garanteret, at du får gardiner og markiser, som er speciallavede til dig, og derfor på dejligste måde opnår dine behov, er det sikreste egentlig at finde en uddannet, om end det drejer sig om markiser eller gardiner.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>