En trailer er bekvem + smart til adskillige formål

I min ungdom forestillede jeg mig at anskaffe mig en lynhurtig cabriolet, som jeg kunne ræse ned ad motorvejene i. Nu hvor jeg er blevet forælder, er jeg dog lykkelig for, at jeg faktisk besluttede mig for at erhverve mig en robust 5-dørs familiebil, for at skulle bringe småkravlet frem & tilbage i en Lamborghini ville godt nok være rimelig vanskeligt! Nogle gange har vi imidlertid alligevel haft vanskeligheder i forbindelse med manglende plads – for eksempel hvis vi har været på storindkøb i Daells Bolighus & indkøbt en masse store møbler, som skulle slæbes med hjem. Den problemstilling er dog til alt held ude af verden nu, fordi min ægtehustru & jeg har besluttet os for at købe en trailer - http://www.trailergaarden-gantrup.dk/ – .

En trailer er fantastisk smart og kan jo anvendes til enormt mange gøremål. Det er blevet klart for mig, at det ej udelukkende er i forbindelse med møbeltransport, at den finder anvendelse. Såfremt en af ungerne skal hentes fra skolen m. sin cykel, er det jo meget enklere at smide den op i traileren frem for at skulle sætte den på bilen. Hvis vi har været ude for at have behov for at tage på genbrugspladsen, har det også været enormt simpelt at lægge affaldet i traileren. Tidligere var vi jo nødt til at køre flere ture for at kunne få det hele med.

Jeg er Bl.a. af den grund ekstremt begejstret for vores trailer. Faktisk er den et af de allerbedste køb, vi har gjort meget længe, & jeg kan simpelthen ej huske, hvordan det overhovedet er lykkedes for os at undvære en trailer.