En smule vedr. undertegnedes højskoleophold på Odder Højskole med dans, digitalt fotografi og journalistik

Efter vi er moveret i det gamle, lidt slidte bungalow, så opnåede jeg virkelig en enorm mængde ny viden om risiko for skimmelsvamp til isolering og forsatsvinduer. Det er lidt vildt. Vi har gjort vores for at slippe af med det skimmelsvamp, som vi stødte på på førstesalen og samtidig skiftet til forsatsvinduer og efterisoleret. Sonny og mig er begge to opvokset i lejlighed med vicevært, så det vurderer jeg jeg og ham har fikset ganske godt.

Forsatsvinduer fungerer som vinduer uden sprosser. Praktiske mig fik husets forsatsvinduer opsat lige på det indvendige af vores værende vinduer . Hurtigt og let. Man kan alternativt. Men jeg og min kæreste har da et væld af ting, som at der ku’ opbruges moneter på, og den type vinduer var dobbelt så bekosteligt i sammenligning med forsatsvinduer.

Såfremt du ændrer dine til forsatsvinduer, så kan du undgå træk og kondens . Vi var plaget af meget kondens og fugt dengang da manden og jeg købte huset, og jeg og ham fattede inden for få dage, at vinduerne skulle skiftes. Efter få dage googlede jeg og kunne læse, at forsatsvinduer er det rigtige for vores hus.