En premiere på bloggen min – Bukkeværktøj, rørbearbejdning, udstødningsrør, bukning af rør og profilvalsning

Monstro jeg har kommenteret på min husbonds arbejdsopgaver? Manden min har arbejde med rørbearbejdning, udstødningsrør {http://www.pipetek.dk/pipetek/udstoedningsroer.htm}, bukkeværktøj {http://www.pipetek.dk/pipetek/bukkevaerktoej.htm}, profilvalsning {http://www.pipetek.dk/pipetek/profilvalsning.htm} og bukning af rør. Hvad for noget, funderer I garanteret. Ja, det gjorde jeg garanteret , hvis jeg ik levede sammen med ham min mand og havde hørt om profilvalsning, bukkeværktøj og rørbearbejdning med jævne mellemrum.

Det er sgu morsomt, at min mand og jeg kommer med totalt forskelligartede passioner som Pradas nye sæson, drift af butik og at vælge kollektioner til butikken vs. rørbearbejdning, profilvalsning og anvendelse af bukkeværktøj bukning af rør til gode udstødningsrør

Profilvalsning, bukkeværktøj, rørbearbejdning og bukning af rør er for eksempel det, man anvender til udstødningsrør til biler – eller kæmpe udstødningsrør i industrien. Også de lækre glatte gelænderrør, der er anvendt trappeopgangen på mit forrige arbejde. Min mand har arbejde med rørbearbejdning, profilvalsning og bukning af rør hos en vindmølleproducent, for grafiske anlæg og i fødevarevirksomheder. Mega cool. Og et temmelig stort modstykke til mit arbejde. det ligger langt væk fra bukkeværktøj, rørbearbejdning, udstødningsrør, profilvalsning og bukning af rør.

Jeg tænker over, hvad du og din partner jobber med. Mon I og jeres partnere er beskæftiget i industrien eller faktisk arbejder i rørbearbejdning, udstødningsrør, profilvalsning, bukning af rør og bukkeværktøj.

Udstødningsrør, bukkeværktøj, rørbearbejdning, bukning af rør og profilvalsning er nu blevet nævnt for første – og sidste gang? på bloggis. Hermed kender I derude så en bid til min husbonds hverdag. I læsere må forhøre jer, så fremt I gerne vil vide endnu mere vedr. profilvalsning, rørbearbejdning og bukkeværktøj, hvis ikke vil jeg tie stille fremover. Hi hi.