En efterskole med fokus på natur, outdoor, adventure, rejser og studieture

Vores idrætsefterskole i det smukke Midtjylland har uden tvivl noget for enhver smag. Det er nemlig en mangfoldig skoleder kan prale af at have mange varierende studielinjer, så du kan være helt sikker på at finde noget, der interesserer dig. Efterskolen er en sports- og idrætsefterskole, og der fokuseres af denne grund selvfølgelig på forskellige sportsgrene. Blandt andet har du derfor mulighed for at vælge imellem så forskellige sportsgrene som for eksempel fodbold, fitness og boksning. Efterskolen kan dog også meget mere end bare idræt. Med sin naturskønne placering i det smukke Midtjylland lægger sportsefterskolen nemlig også op til, at du i løbet af dit ophold kan blive udfordret af interessante og udfordrende fag, som f.eks. outdoor og adventure.

Går du på den anden side rundt med en kunstner i maven, foretrækker du måske at fokusere på eksempelvis musik eller design i stedet. Lige meget hvad kan der i hvert fald ikke drages tvivl om, at vores efterskole vil efterlade dig med en spændende og berigende oplevelse, uanset hvad du vælger at fokusere på.

Sideløbende med efterskolens almindelige undervisning, vil du med garanti – også udenfor efterskolens undervisningstid – få et væld af oplevelser. Det vil både ske i forbindelse med forskellige aktiviteter eleverne imellem, som I selv finder på, men bestemt også på de studieture og rejser, som afholdes af skolen.Det sker både i forbindelse med de studieture og rejser, som skolen afholder men i lige så høj grad også i hverdagen, når du og dine kammerater finder på forskellige aktiviteter. I din tid på idrætsefterskolen vores efterskole i det skønne Midtjylland kommer du nemlig af sted på hele to studieture. Én studietur har Norge som destination, og her får de elever, der har outdoor som linjefag, mulighed for at overnatte udendørs i vildmarken. Den anden af de to rejser går derimod til en anden og meget anderledes destination – nemlig en europæisk storby! Denne af rejserne er det til og med efterskolens elever på Europalinjen, der står for at tilrettelægge. På deres linje fokuseres der nemlig på rejser og rejseplanlægning.

Selvom vores efterskole officielt er en en idrætsefterskole i Midtjylland, skal du derfor ikke være i tvivl om, at du vil finde flere fag, der tiltaler dig – også selvom du ikke er til sport!

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>