Du kan kreere plastkort

Har du lyst til at udvikle plastkort med en card printer foruden få en kortholder? Såfremt du har behov for at få printet nye plastkort, så er vi garanteret i stand til at hjælpe netop dig. Vores betydelige erfaring medfører, at vi altid vælger de bedste produkter, samt tilbyder markedets ypperligste service. Blandt andet leverer vi en gratis kortholder til dit kort. Vi udfører enhver opgave professionelt og til tiden, præcis som vi har gjort de foregående 50 år. Derfor kan du med ro i sindet vælge os når du skal have lavet dine ID kort.

Med vores kortprinter opnår du en flot og naturlig farvegengivelse. Uanset om det er første eller sidste print, er du sikret den bedste kvalitet i hvert print. Med et af vores farvebånd bliver tekst og magnetstribe printet knivskarpt, og samtidig beskyttes dine kort mod misfarvning og slitage af et beskyttende lag, som farvebånd fra os lægger på samtlige print. Ved at købe vores farvebånd ender du altså med at spare penge i længden, da kvaliteten og holdbarheden er de fleste andre farvebånd på markedet overlegen. Du kan printe plastkort med utrolig flot farvegengivelse og professionelt look, med farvebånd fra os.

Der er flere valgmuligheder, og du vælger naturligvis selv om der skal printes foto, magnetstribe eller logo på og om der skal printes i farver eller blot sort/hvid. Hos os har vi mange års erfaring i at finde den løsning der passer til netop dig. Ligegyldig hvilken type og størrelse af opgave der er tale om, kan du være sikker på at en card printer og et af vores farvebånd løser opgaven. Store som små opgaver løses takket være vores meget fleksible tilgang til arbejdet hos os. På denne måde kan vi målrettet foretage ændringer i allerede igangværende projekter, til din fordel. Skal du have printet ID kort, kommer vi selvfølgelig gerne med et professionelt og uforpligtende tilbud, og vi yder naturligvis den nødvendige rådgivning, uanset hvor i opgavens fase vi befinder os. Vi er mere eller mindre konstant til din rådighed gennem hele projektet, fra tidlig planlægning til udførsel. Vi har leveret ydelser til virksomheder, kommuner, foreninger, skoler og mange flere gennem de sidste 50 år. For os er det et udtryk for kvalitet og en garanti for at vi også kan hjælpe dig. Ring, hvis du kunne tænke dig at vide mere vedrørende plastkort, kortholder og card printer!

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>