Det sjoveste år i mit liv var året på efterskole!

For et par år siden var jeg på efterskole i Nordjylland. Det var en sportsefterskole. Naturligvis har en sportsefterskole de pligtskyldige, boglige fag, men den havde tilmed et bredt udvalg af valgfag. I kraft af at det er en sportsefterskole, lavede man motion alle hverdage. Jeg kunne faktisk ikke lave nok motion i sidste instans, og det var derfor meget godt, at det samtidig var en efterskole med træningscenter. En idræts- og sportsefterskole er tilpas til dig, hvis du mangler mere energi og kunne tænke dig at blive mere sund, frisk og rask og ikke mindst glad. Næsten alle idrætsgrene elsker jeg, og da min skole havde adskillige sportsgrene som f.eks. håndbold plus badminton med flere, kunne jeg lave al den sport, jeg havde lyst til. Og så var det en efterskole, som havde dans, og jeg endte faktisk med at blive virkelig begejstret over dans. En sådan efterskole er passende for dig, hvis du gerne vil prøve forskellige genrer inden for sport, og hvis du er virkelig glad for sport samt at have det morsomt med vennerne og veninderne.

Skolen var samtidig en efterskole med musik, og der lærte jeg at musicere med en masse forskellige slags instrumenter som fx guitar, hvilket var ganske spændende. Samtidig lærte jeg at designe tøj, for det var nemlig også en designefterskole. Efterskoler med disse fag vil være tilpasse til dig, hvis du elsker at bruge din tid på mange aktiviteter, evt. en aktivitet du ikke har gjort inden, samt såfremt du vil hygge dig i selskab med dine venner. Jeg vil gerne lige tale om det, jeg allerbedst kunne lide ved min efterskole. Det var en efterskole, der havde faget friluftsliv. Vi lavede dermed en masse aktiviteter udenfor, som af og til godt kunne være udfordrende, men sejt! Jeg prøvede fx at klatre i bjerge, sejle i floden samt bo i det fri. En efterskole med dette fag vil være velvalgt for dig, hvis du er vild med at udfordre dig selv. Disse friluftslivsoplevelser forbedrede vores fællesskab på efterskolen.

Kunne det ikke være sjovt at begynde på en efterskole? En efterskole har alt, hvad man kunne tænke sig. Jeg synes, året på efterskolen var det sjoveste år nogensinde. Min holdning er, at du skal søge efter en efterskole, hvis et eller andet af det, som jeg har skrevet, har virket sjovt.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>