Det bedste valg til mine unger betragtes som en sportsefterskole

Det kan virke besværligt som værende forælder at være klar over, hvad der er det fornuftigste for sit barn. Samtidig med, at de også må rejse ud for at se verden alene, forsøger forældre at holde øje med sine børn. Størstedelen får præcis af den grund vanskeligt ved at sende sine børn på efterskole dans, når de netop er klar med 9. klasse. Fordi børnene skal få en oplevelse for livet, har jeg bare ét at sige, overkom din frygt.

Da børnene engang berettede, at de faktisk havde lyst til at tage på efterskole Jylland, var min partner og jeg faktisk meget i tvivl. De syntes, at de fik nytte af en pause fra den velkendte skoledag, plus de virkede begge ej parat til en gymnasial uddannelse. Dertil ville min pige i stedet udforske sin glæde for bevælgelse til musik, medens min søn ønskede at koncentrere sig om idræt. Hvor i Jylland, der fandtes en sportsefterskole plus en efterskole dans, begyndte min kæreste samt jeg således at undersøge. At efterskolerne tilbyder flere områder, som vores børn næppe kunne støde på på en sædvanlig folkeskole – både med tanke på det kreative, venskabelige samt akademiske, så min husbond & jeg.

Børnene fik lov at komme på sportsefterskole, plus dette var den mest optimale vej, vi som forældre har valgt. Kammeratskaber, minder & talenter for livet, har børnene fået.